Verkkosivujen kehittäminen on itselleni päivätyöstä huolimatta rakas harrastus, kuten olutkin. Uudistelen vanhempia ja uudempia sivustojani aina kun inspiraatio iskee ja tällä viikolla sain kipinän pistää Huurteisen ulkoasua hieman uusiksi, ei pelkästään ulkonäöllisesti mutta myös tekniikaltaan ajan tasalle.

Kaipasin blogista hieman ”pubimaisempaa”. Pidän tunnelmasta, joka on kotoisissa ja hyvin sisustetuissa enkkutyylisissä pubeissa, joissa hanat, seinät, oluttuoppitelineet ja sisustuselementit ovat tyylikkäitä. Tähän sykäykseen sain etusivulle kuvan laseista, joka sopii kokonaisuuteen. Ehkä jatkossa jotain muuta, mutta nyt ollaan menossa lähemmäs siihen suuntaan mihin haluan blogia viedä. Kehitys on jatkuvaa, eikä tämä varmaan tähän lopu.

Kuva ennen:
Screen Shot 2015-03-10 at 22.23.52

Kuva jälkeen:
Screen Shot 2015-03-10 at 22.30.25

Keskityin paljon typografian selkiyttämiseen. Kuvilla haluan tuoda tunnelmaa esille.

Tarkoitus on jatkossa kirjoittaa myös muutakin olueen liittyviä, kuin pelkkiä arvioita. Tästä osviittaa antavatkin seuraavat kirjoitukset, jotka ovat itse asiassa olleet blogini luetuimpia:

Nämä ovat asiapitoisia, mutta tarkoitus kirjoittaa myös hieman viihteellisempiä juttuja olueen liittyen.

Kysynkin tässä vaiheessa: mistä pidät olutblogissani ja mistä et? blogi on vahvasti minun näköinen ja pidän pääni monessa asiassa, mutta kuuntelen mielelläni palautetta ja mielipiteitä.

Haluaisitko nähdä Huurteisessa tietyntyyppisiä kirjoituksia tai kenties toimintoja (esimerkiksi ”avaa satunnainen olutarvio”). Kaikki on mahdollista kun tuot äänesi kuuluviin. Haluan olutblogistani ”virtuaalisen pubin”, jossa ihminen viihtyy. Kiitos kun olet pysynyt mukana jo tähän asti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *