Siren Craft Brew on vuonna 2012 Siren, Finchampsteadissa, Englannin Berkshiressä perustettu pienpanimo. Panimo tekee mielenkiintoisia, erilaisia oluita, joista erikoisimpia varmaankin vuonna 2013 pantu mato-olut. En ole varma tahdonko maistaa.

Shattered Dream on käsittääkseni Siren Craft Brewin sadas olut, joka on pantu kevät-kesällä 2014. Pullokäyvä olut olisi ollut omiaan pienelle kypsytysprojektille, mutta halusin nauttia jotain spesiaalia näin perjantain kunniaksi, vieläpä kun Saveur Bièren tilaukseni oli sopivasti saapunut perille.

2015-03-20 23.19.15

 • Panimo

  Siren Craft Brew

  Siren Craft Brew

 • Tyyli

  Imperial Stout

  Imperial Stout

 • Pakkaus

  330

  330 ml

 • Ostopaikka

  Saveur Bière

  Saveur Bière

 • Vahvuus

  10%

 • Hinta

  4.90€

Paksuhko vaahtokerros peittää lasin pinnan. Pikimusta olut tuoksahtaa jo lasiin kaataessa erittäin voimakkaasti. Tuoksu on voimakkaan kahvinen, paahteisen suklainen. Luvattua vaniljaa ja vahvaa kaakaota löytyy tuoksusta kosolti. Erittäin, erittäin miellyttävä tuoksu.

2015-03-20 23.19.34

Olut maistuu ensialkuun vahvan paahteisen mokkaiselta ja välittömästi perään tärähtää vaniljaisuutta. Tämähän on mielenkiintoista, koska yleensä imperiaalit stoutit maistuvat siltä perinteiseltä paahteiselta, kahviselta ja ehkä myös suklaiselta, mutta tässä vanilja tulee mukavasti pintaan jo maun keskivaiheilla. Täyteläinen, monipuolinen jälkiruokaolut nautiskeluun.

Pitkä maku. Kyllä tämä hyvää on. Todella hyvää. Kelpaa nautiskella sellaisenaan tai tumman suklaan kanssa. Ai että.

Nautinnollinen olutkokemus.

Siren Craft Brew Shattered Dream
Rated 5/5 based on 793 reviews
5 Star Rating: Recommended

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *