Testaan toisinaan halpisoluita sokkona katsomatta arvioita ennen ostoa. Jos osoittautuu pettymykseksi, tappio ei ainakaan ole kovin suuri, koska hinnat eivät päätä huimaa. Maitokauppalaarin litkut ovat kuitekin useimmiten hirveää kuraa, vaikka toisinaan kohdalle osuukin ihan juotavia olusia. Eipä näitä muuten kuin kokeeksi juokaan.

Tällä kertaa matkaan tarttui belgialainen Luxe Bier Premium Pils olut. Nimi lupaa hyvää, sillä onhan kyseessä belgialainen olut. Saunassa oluen korkattuani ensimmäinen ajatukseni oli kuitenkin ”hyi helekatti” ja ensisiemailujen jälkeen olin aika varma siitä että nyt otin vahingossa alkoholittoman oluen. Vaan kyllä sieltä tölkistä se 4,7% löytyi, mutta täytyy sanoa että tässä on mauttomin maitokauppaolut sitten miesmuistiin.

 • Panimo

  Brouwerij Martens

  Brouwerij Martens

 • Tyyli

  Pilsner

  Pilsner

 • Pakkaus

  Tölkki 500

  Tölkki 500 ml

 • Ostopaikka

  S-Market Mestarin Herkku

  S-Market Mestarin Herkku

 • Vahvuus

  4.7%

 • Hinta

  2.09€

Mikä ihme siinä on, että kaikki huonoimmat oluet löytyy ”Premium” nimikkeellä? Ikään kuin ”Premium” nimessä tekisi oluesta parempaa? ehkä se houkuttelee ostamaan enemmän. Käsittämätöntä huijausta.

Hirveää kuraa.

Hirveää kuraa.

Ensin ajattelin, että en vaivaudu edes arviota kirjoittamaan näin surkeasta oluesta, mutta ajattelin varoittaa muita. Häiritsevän vähän tuoksahtaa ja maistuu mallas, mutta muuten maistuu metalliselta tölkkivedeltä. Pahaa ja mautonta ja pilaa jokaisen hetken. Yleensä surkeampikin olut toimii joten kuten saunassa, mutta tämä olut pilasi ainakin minun saunahetkeni. Varsinaista epäolutta.

Älä poimi mukaan, vaikka hinta houkuttaisi. Ei ole sen arvoista. Minulta jää harvoin olut juomatta, mutta tätä en pystynyt vapaahetoisesti kaatamaan kurkusta alas. Lämpimänä vielä hirveämpää. Koffikin on parempaa – kierrä Luxe Bier ”Premium” kaukaa.

Juomakelvoton olut.

Halpislaari: Luxe Bier Premium Pils
Rated 0.5/5 based on 1253 reviews
0.5 Star Rating

0 kommenttia

 1. Jukka Niiranen (@jukkan)

  Kiitoksia kirjoituksesta ja uhrautumisesta! Juuri eilen tähyilin S-marketin hyllyllä, että kaipa tuota harvinaisen ruman näköistä tölkkiäkin pitäisi jossain vaiheessa kokeilla. Eipä pidä enää.

  Pistää kyllä miettimään, että ketä varten näitä hyllyssä pidetään, koska muistan samaa purnukkaa tavanneeni marketeista jo hyvän tovin verran. Mutta hintahan sen jo paljastaa, eli kun päästään riittävästi alle perus-Karhujen 0,5l-tölin litrahinnan, niin kysyntää ilmeisesti löytyy ihan mille kuralle vaan.

  Vastaa
 2. Rolle

  Kiitos kommentista! Samaa ihmettelen, mutta veikkaisin että tätä juo varmaan ne jotka juovat mitä vaan alkoholipitoista kunhan on halpaa, siis he jotka tajuavat kahlata halpishyllyjä läpi. Tämä on varmasti huonoin olut mitä olen juonut. Vain yksi toinen on joskus vuosia sitten jäänyt juomatta, sen nimeä en enää muista.

  Vastaa
 3. Brewdog Hardcore IPA | Huurteinen

  […] ole Suomessa niitä halvimpia, mutta tätä kelpaa ostaa aina kun haluaa kunnolla nauttia. Etenkin edellisen ällötyksen jälkeen haluaa huuhdella pahan maun jollain paljon […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *