Tamperelainen SoundVille on myös gypsy breweryksi kutsuttu kiertolaispanimo, joka tarkoittaa sitä, että panimo ei omista omia tiloja vaan panee oluensa muiden panimojen tilassa. Sain panimolta loppukeväästä uutta erää Rap Battle IPA:sta, jonka maistoin ensimmäistä kertaa kun sain panimon startatessa muutkin oluet maistoon viime vuoden puolella. Ensimmäiset oluet sain kollegalta, joka työskentelee tamperelaisessa Bananas-mainostoimistossa. Samainen mainostoimisto on tehnyt panimon ilmeen, joka onkin harvinaisen nättiä skenessä.

Paketin mukana tuli kaikenlaista sälää rintanapeista tuopinalusiin asti. Ehkä siistein oli varsinainen albumi, jota ei vielä viime vuonna näkynyt. Mutta kellä muka on yhä CD-soittimia? ei minulla ainakaan. Toisaalta en myös pidä räpistä. Jospa panimolta tulee joskus black metal imperial stout. Sitä kuuntelisin ja maistelisin mielelläni (toive!).

Aiemmin viime vuonna arvioin SoundVillen Sour Wit Mixin, joka oli hämmentävä kokonaisuus.

 • Panimo

  Soundville Brewing

  Soundville Brewing

 • Tyyli

  India Pale Ale

  India Pale Ale

 • Pakkaus

  330

  330 ml

 • Ostopaikka

  Saatu panimolta

  Saatu panimolta

 • Vahvuus

  5.6%

 • Hinta

  ?€

Pullo on mukavan erilainen verrattuna viimevuotiseen, samanlainen lääkemäinen setti kuin Mustan Virran panimolla. En osaa sanoa onko valinta oikea vai ei, mutta pidän. Olut vaahtoaa runsaasti, toisin kuin mitä aiempi erä. Hyvä vaahto, kauniin läpikuultavan kellertävä olut. Tuoksultaan Rap Battle on hedelmäinen, tropiikkinen, havuinen. Erittäin hyvä tuoksu.

Mausta löytyy greippiä, havunneulasia, mukavaa pistävää katkeroa. Keskitukeva mallasrunko. Aivan kelpo IPA, jota kesällä litkii mielellään. Brändi on loistava, mutta olut kaipaisi mielestäni vieläkin enemmän luonnetta. Toisaalta, tässä on kenelle tahansa IPAn ystävälle mainio, tyylipuhdas IPA. Voin suositella kaikille, jotka hakevat hyvää keskitason IPAa.

SoundVille Brewing Co. Rap Battle IPA
Rated 3/5 based on 568 reviews
3 Star Rating

Olut muualla:

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *