Panimo Hiisiltä on tullut pitkän hiljaiselon jälkeen maistettua montaa erilaista olutta. Tässä parin viikon sisään vastaan on tullut mm. belgiolut Alces, IPA-oluet Tuff! ja The Beat ja nyt Citymarketissa tuli vastaan täysmallaslager Keito. Koska perjantai on saunapäivä, puntaroin hetken mitä meinaan saunassa juoda. Mukaan lähti Samuel Adamsin talvilager ja Hiisin Keito.

Siitä on hetki aikaa kun viimeksi tein saunaolutarvion. Hyvä saunaoluthan on siis sellainen, että se ei ole liian hieno, eikä liian tavallinen, vaan jotain siltä väliltä. Saunaolut on tyyliltään pils-, lager- tai höyryolut, mutta joissakin harvoissa tapauksissa myös pale ale toimii saunakäytössä.

 • Panimo

  Panimo Hiisi

  Panimo Hiisi

 • Tyyli

  Pale Lager

  Pale Lager

 • Pakkaus

  ?

  ? ml

 • Ostopaikka

  K-citymarket Jyväskylä Seppälä

  K-citymarket Jyväskylä Seppälä

 • Vahvuus

  4.5%

 • Hinta

  4.10€

Olin taas ensimmäisten joukossa, sillä tätä olutta ei oltu vielä lisätty Untappdiin. Olut on raikas, kirpeän sitruksinen, lievän hedelmäinen, erittäin pale. Odotin jotain peruslageria oluesta sen kummemmin tietämättä, mutta tässähän on ihan kivoja humalia ollut sopassa mukana. Toimii saunassa erittäin hyvin, paitsi että tuoreeltaan etiketti meinasi levähtää käsiin.

2014-11-14 20.47.04

Hyvä, raikas olut, joka ei ole liian hieno, mutta ei myöskään liian tavallinen.

Panimo Hiisin täysmallaslager Keito saunaseurana
Rated 3.5/5 based on 5482 reviews
3.5 Star Rating: Recommended

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *