Peroni on vähän kuin Italian Lapin Kulta. Ei kummoisia odotuksia, mutta jotain oli taas saunaan saatava. Olut on mukavan sopivasti hiilihapotettu, raikas, maltainen perusolut. Saunassa toimi yllättävän hyvin, ainakin paremmin kuin moni muu peruslager. Saunan jälkeen rupesi vähän tökkimään.

Hieman snobailutietoa: Peroni on pitkän linjan suurpanimoita, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1846. Vuonna 2010 Peronin peruslager oli Iso-Britannian kolmanneksitoista myydyin olut. Harmi kun ihmiset eivät tiedä paremmasta…

2014-06-12 21.45.40

Euro Lagerit ovat usein aikalailla samaa litkua, eikä tämä tee mitään poikkeusta. Mesoamerikkalaistyyliin latino-oluiden tapaan tässäkin oluessa on käytetty maissia. Maku on peruskuraa, eikä tämä liiemmin eroa oluista kuten Sol, Corona, Amigos, San Miguel, jne.

Ohuehko suutuntuma, mutta hyvä hapotus, humala ja mallas, sekä pieni maissisuus tuo makuun sopivaa juotavuutta. Saunajuomaksi menettelee, enkä pistäisi pahakseni jos tätä olisi saunaan tarjolla toistekin. Mutta jos totta puhutaan niin toisen kerran en tätä saunaan viitsi ostaa. Terassilla menisi paremman puutteessa myös. Ei tämä tästä kummene.

Erittäin perus lager.

Näin italialainen perusbulkki toimii saunajuomana
Rated 2.5/5 based on 543 reviews
2.5 Star Rating

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *