Kuulin ensimmäisen kerran joskus kesällä Facebookissa, että Tuusulaan ollaan pistämässä panimoa pystyyn. Maku Brewingillä lähti mukava ennakkopöhinä käyntiin ja nyt viimeistään syksyllä olusia onkin ollut aika vapaasti saatavilla.

2014-11-09 17.38.40

Takaetiketin panimokuvaus:

MAKU BREWING
Tunteita herättävä olut syntyy sekoittamalla laadukkaita raaka-aineita sopivassa suhteessa ehyeksi kokonaisuudeksi. Tällä respeptillä syntyi myös Maku Brewing. Olemme erilaisilla taustoilla varustettuja oman elämämämme sankareita ja meillä on yhteinen päämäärää: tarjota oluenjanoisille makuelämyksiä ja hyvää fiilistä.

 • Panimo

  Maku Brewing

  Maku Brewing

 • Tyyli

  Golden Ale

  Golden Ale

 • Pakkaus

  330

  330 ml

 • Ostopaikka

  K-citymarket Jyväskylä Seppälä

  K-citymarket Jyväskylä Seppälä

 • Vahvuus

  4.5%

 • Hinta

  ?€

Golden Ale kaatuu lähes kerralla lasiin. Hyvin niukkavaahtoinen. Nätti kullankeltainen väri. Tuoksu on vaisuhko, mutta raikkaan hedelmäinen. Olut maistuu ensialkuun brittityyliseltä, raikkaalta golden alelta, kuten pitääkin. Kivan erottuva, raikas, heinäinen. Kesäinen fiilis.

2014-11-09 17.39.01

Takaetiketti:

GOLDEN ALE
Raikas ja luistava olut, joka sopii makusteltavaksi keveällä miellellä. Maku tuo mieleen luonnon raikkaimmillaan ja kutsuu juomaan toisenkin.

Kevyttä maltaisuutta, hieman happaman katkera jälkimaku, josta en ihan niin paljon pidä kuin mitä odotin. Kevyt, raikas, keskihiilihappoinen. Kokonaisuutena ihan hyvää. Kyllähän tässä ”makua” ja Makua on. En malta odottaa että pääsen maistamaan Makun aidompaa tavaraa.

Toimii hyvin pastaruoan kanssa.

Maku Brewing Golden Ale
Rated 3/5 based on 568 reviews
3 Star Rating

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *