Kuva: CoolHead Brew (Olut: CoolHead Salted Licorice Raspberry Sour)

Tiedote alkaa:


Korjaamo ja CoolHead Brew järjestävät 24.-25.5. Pohjoismaiden ensimmäisen hapanoluisiin keskittyvän festivaalin. Sour Spring Break tuo yhteen hapanoluet, italodiskon, eeppisen pallomeren ja kevään kruunauksen!

CoolHead Brew on kuratoinut Sour Spring Breakiin ainutlaatuisen kattauksen tämän hetken kiinnostavimpia ulkomaisia ja kotimaisia panimoita. Lisäksi festivaalilla on panostettu paitsi miljööseen ja tunnelmaan myös sisältöön ja ohjelmaan. Perehdymme ajankohtaisiin aiheisiin Olutliiton puheenjohtajan Aniko Lehtisen vetämissä paneeleissa, leikimme pallomeressä sekä jatkamme juhlia yöhön Helsingin parhaimpien italodisko-DJ’den siivittämänä.

“CoolHead Brew on Suomessa edelläkävijä sekä hapanoluiden, että oluttapahtumien suhteen. Korjaamon kanssa järjestämiemme festivaalien tarkoituksena on näyttää, että olutfestivaaleissa voi olla kyse myös kulinarismin, hauskanpidon ja kaupunkikulttuurin liitosta. Kaksi edellistä tapahtumaamme on otettu erinomaisesti vastaan ja nyt haluamme tuoda keskiöön lempilapsemme, eli hapanoluet ” kertoo Aleksi Saikkonen, CoolHead Brew’n markkinointi- ja kehityspäällikkö.

“Luvassa on taatusti kevään hauskin ja happamin viikonloppu”, vakuuttaa Hanna Hynynen, Korjaamon ohjelmapäällikkö. “Lisäksi lupaamme että yleisön ei tarvitse huolehtia säästä.  Jos aurinko hellii, Korjaamon kukkiva piha on käytössä – ja jos Suomen toukokuu antaa “parastaan”, niin tapahtuma järjestetään kokonaisuudessaan sisätiloissa suojassa räntäsateelta. Ainoa märkä meillä on hapanta.”

Olutliiton puheenjohtaja Aniko Lehtinen vetää tapahtumassa paneelikeskustelun ja myös olutbingoa: “Hapanoluet ovat Suomessa laajasti varsin uusi, mutta mielenkiintoinen oluttyyliryhmä. Nämä oluet ovat usein myös viinin- ja siiderinystävien suosiossa oluenjuojien lisäksi, ja hapanoluiden makukirjo on uskomaton laaja humaloiduista hapan-ipoista kevyen suolaisenhappamiin gose-oluisiin.  Hapanoluisiin on helppo ihastua ja täällä niitä on laaja kattaus kaikille hyvien juomien ystäville!”

Sour Spring Breakin lisäksi Korjaamo ja CoolHead Brew järjestivät Craft Beer Winter Wonderlandin (11.–12.1.) sekä järjestävät toista kertaa Craft Beer Garden Festivalin (1.–3.8.).

Sour Spring Breakiin osallistuvat panimot:

CoolHead Brew on vuonna 2016 perustettu kotimainen hapanolueen keskittyvä panimo, joka toimii tapahtuman toisena järjestäjänä yhdessä Korjaamon kanssa. Laatu ja kokeellisuus näkyvät edelläkävijäpanimon tuotteiden lisäksi myös vientiin panostamisessa ja brändäyksessä. Panimo haluaa olla väripilkku harmauden keskellä!

Brekeriet on kolmen ruotsalaisen veljeksen pyörittämä panimo, joka poikkeaa muista pohjoismaisista panimoista siten, että se on alusta pitäen pyrkinyt käyttämään oluensa villihiivalla ja -bakteereilla.

Wild Beer Co on englantilainen kulttipanimo, joka on villihiivojen lisäksi erikoistunut tynnyrikypsentämiseen – panimolta löytyy peräti 500 tammitynnyriä joissa oluita kypsytellään!

Muut tapahtumaan osallistuvat ulkomaiset panimot ovat Örebro Brygghus (SWE), Sahtipaja (SWE), Penyllan (DK), Bakunin (RUS) ja Ca Del Brado (ITA).

Muut tapahtumaan osallistuvat kotimaiset panimot ovat Kanavan Panimo ja Fiskarsin Panimo.

Info ja aukioloajat:

Paikka:
Korjaamohalli
Töölönkatu 51 B

Sessiot
PE 24.5. klo 14–18 & klo 19–00
LA 25.5. klo 14–18 & klo 19–00

Hinnat
Ennakkoliput: 9 € (iltapäivä) / 11 € (ilta)
Liput ovelta: 14 €
Juomalipukkeet (myydään vain paikan päällä): 3 € (annos 10/15cl riippuen tuotteesta)

Lipunhintaan kuuluu juomalasipantti. Mikäli et halua säästää festarilasia, saat poistuessasi pantin takaisin.

Ei erillistä eteispalvelumaksua.

Osta lippu Tiketistä


Tiedote päättyy. CoolHead on allekirjoittaneen lempipanimoita. Tästä Huurteisen artikkeleihin, joihin liittyy CoolHead Brew.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *