Maistoin Humalovelta viikko sitten Perkele Chili Imperial Stoutin, joka osoittautui varsin kelvoksi. Nyt vuorossa on helsinkiläisen kiertolaispanimopoppoon maitostoutti.

Humalovesta kehittyi kiertolainen. Humalove panee eri paikoissa ja monipuolisilla raaka-aineilla. Humalove kehittää jatkuvasti uutta ja kokeilee hassuja asioita.

2016-03-25 19.10.09

Pyysin alkuvuodesta Perkelettä maistoon ja helmikuussa Humaloven Jukka kävi ovelle tuomassa kassin, jossa oli yllätyksekseni myös toinen pullo, Black Moo maitostouttia. Tätä olutta vissiin saa tai sai ainakin Länsiväylästä, mutta sinne on pari kilometriä matkaa kotoa. Pari kilometriä liikaa.

 • Panimo

  Humalove

  Humalove

 • Tyyli

  Milk Stout

  Milk Stout

 • Pakkaus

  500

  500 ml

 • Ostopaikka

  Saatu panimolta

  Saatu panimolta

 • Vahvuus

  4.5%

 • Hinta

  ?€

Siisti käsinpiirretty, Humaloven kehuva etiketti. Musta olut kaatuu lasiin hieman kuohuten. Tuoksu on kevyen maitokahvinen, paahteinen, lämmetessään leipäisen mokkainen.

2016-03-25 19.08.37

Maultaan olut on maitokahvimainen, etenkin lämmetessään makuja löytyy myös paljonkin suklaisen suuntaan. Vähähiilihappoinen, hyvärunkoinen, helposti juotava, miellyttävä. Maitokauppastoutiksi tässä on runsaasti makua, mistä iso käsi jätkille. Hyväähän tämä on kaikin puolin.

Hyvä maitokauppavahvuinen maitostoutti isolta kirkolta.

Humalove Black Moo Milk Stout
Rated 3.5/5 based on 5482 reviews
3.5 Star Rating: Recommended

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *