Oluthyllyjen alelaarit sisältävät muiden maiden versioita niistä ah niin suomalaisillekin tutuista olusista kuten Koff, Karhu, Olvi ja niin edelleen. 2-3 euron puolen litran törppöjä kun ostaa niin tietää ettei ainakaan maku päätä huimaa. Tämä olut on vastaavaa shaibaa sarjassamme Spitzkrug Premium, Sofiero ja niin edelleen.

Harboes Bryggeri on 1883 perustettu tanskalainen panimo, joka suoltaa kuitenkin muutakin kuin pelkkää olutta. Meille tutun Olvin tapaan Harboes Bryggeri tekee myös limuja, pullovettä, energiajuomia ja sen sellaista. Täällä Suomessa noita tanskalaisia tuotteita ei vaan paljon näy.

Ostopaikka

Citymarket Seppälä, Jyväskylä.

Hinta

2,19 €

Pakkaus

Musta 0,5 litran tölkki.

Panimo

Harboes Bryggeri, joka on pyörinyt jo vuodesta 1883. Skælskør, Tanska.

Oluttyyli

Perinteinen lager.

Alkoholipitoisuus

4,7%

Tanskalainen perusbisse.

Tanskalainen perusbisse.

Olut kuohuu lasissa melkoisen paljon. Pitää hieman odotella. Väri on mukavan kellertävä ja kirkas. Olut ei äkkiseltään tuoksu paljon miltään.

Maku on vetinen ja laiha, lähes hapoton. Havaittavissa perus metallisuutta, hivenen hämäävää halpislagerille tyypillistä feikkivaniljaisuutta. Ei mitään herkkua. Laihaa litkua, josta puuttuu sielu ja luonne täysin. Kuin kotimaista peruskuraa joisi.

Tuomio

Jos hinta olisi yhtään korkeampi, kaduttaisi. Tähän hintaan olutta ehkä joku ostaisi päihtyäkseen. Tulipahan kokeiltua. Kovin usein en näitä osta, koska tiedän lopputuloksen. Tässä oli kuitenkin hieno etiketti, eikä ollut hinnallakaan pilattu.

Aika heikkoa.

Halpislaari: Bear Beer Premium Lager
Rated 1.5/5 based on 654 reviews
1.5 Star Rating

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *