Hello there! Sain ensimmäistä kertaa viestiä Fanzineen littyen BrewDogilta jo huhtikuussa, mutta panimon mittavista toimitusongelmista johtuen ensimmäiset oluet saapuivat vasta lokakuussa. BrewDogin Fanzinen ideahan on, että tosifanit, bloggarit ja reittaajat pääsevät kokemaan uutuuksia säännöllisesti. Jännä konsepti, josta en ollut kuullutkaan ennen kuin panimo itse kysyi haluanko mukaan ilman edestä. Olin ehtinyt jo asian unohtaa kun loppusyksystä tuli pari laatikkoa kerralla. Mukaan pääset muuten sinäkin, tsekkaa brewdog.com/fanzine.

Tällä kertaa päätin arvioida tästä satsista ehkä mielenkiintoisimman, Vermont Vampiren. Olut on Cascadian Dark Ale tai Black IPA, kummaksi sen nyt haluaakaan mieltää (sama asia, oikeasti).

Tuoksu on hyvin blackipamainen, mutta hedelmää on mukana enemmän, paahteisuutta tulee heti sen jälkeen. Makumaailmassa on trooppishedelmäisyyttä, persikkaa, nektariinia, havunneulasia, kahvimaista paahteisuutta tumman maltaan muodossa. Odotin NEIPA-lupaukselta enemmän vielä hedelmää, mutta tämähän on samaan aikaan tumma IPA, joten kaikkea ei voi saada.

Oikein maukas, suussa salakavalasti liukeneva Black IPA.

BrewDog Fanzine presents: Vermont Vampire Black New England IPA
Rated 4/5 based on 874 reviews
4 Star Rating: Recommended

Muut tähän mennessä maistamani BrewDog FanZine-oluet Untappd-arvioineen:

FanZine muualla:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *