Stourd Brewery on Länsi-Englantilainen panimo, joka sijaitsee Stroudissa (ba-dum-tsih!), tarkalleen ottaen Gloucestershiren osassa Iso-Britanniaa. Panimo valmistaa pääosin luomuolutta hyvistä raaka-aineista ja on tunnettu mm. luomuruokapalkinnoistaan ja vegaanioluistaan. Joku aika sitten panimon oluita ilmestyi lähikauppaani, josta otin pullon jemmaan.

2015-06-10 18.58.16

Etiketit ovat tyylikkäitä ja yhdistelevät perinteistä vaakunameininkiä uuteen modernimpaan tyyliin. Pidän erityisesti pullojen typografiasta. Pullossaan panimo mainostaa korkealaatuisuutta, kokonaisia humaloita sekä hehkuttavat, etteivät käytä minkäänlaisia keinotekoisia aineita, edes värissä tai makeutuksessa missään vaiheessa oluen valmistusta. Vaikuttaa pätevältä meiningiltä ja näkyy tosin hinnassakin. Markettiolueksi suhteellisen tyyris puteli.

 • Panimo

  Stroud Brewery

  Stroud Brewery

 • Tyyli

  Pale Ale

  Pale Ale

 • Pakkaus

  500

  500 ml

 • Ostopaikka

  K-citymarket Jyväskylä Seppälä

  K-citymarket Jyväskylä Seppälä

 • Vahvuus

  4.5%

 • Hinta

  4.99€

2015-06-10 18.58.52

Budding kaatuu hienosti lasiin jättäen pienen hennon vaahtokerroksen pinnalle. Väri on samean kultainen. Tuoksuu heinäiselle ja happaman hiivaiselle. Maultaan Budding on kirpeän hapan, etäisesti toffeinen, alehiivainen, harmillisen lyhyt. Oikein hyvä, keskiverto, juotava enkkutyyppinen pale ale, josta ei sen kummemmin löydy moitittavaa. Makumaailmaltaan ei mikään ihmeellinen, mutta ei myöskään käy liian tylsäksi.

Kelpo ale.

Stroud Brewery Budding Organic Pale Ale
Rated 3/5 based on 568 reviews
3 Star Rating

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *