Rekolan Panimo on yksi suomalaispanimoista, joilta voi odottaa vain laatua. Panimo sijaitsee Fiskarissa ja jostain syystä olin koulussakin kehno maantieteessä, joten itseni piti ainakin hetken miettiä missä se sijaitsee. Jos et sinäkään sattumoisin tiennyt, säästän sinulta googlettelun vaivan – paikkahan sijaitsee siis Espoon ja Turun välimaastossa, tunnetuimmista kaupungeista lähimpänä esimerkiksi Tammisaari.

Uuden puhelimen kameraan on vielä totuttelemista, pahoittelut laadusta.

Uuden puhelimen kameraan on vielä totuttelemista, pahoittelut laadusta.

Panimon oluista on aiemmin tullut maistettua (osa pariinkin kertaan) Ruukin Juhla, paahteinen ja hedelmäinen Kaksi Kotia Choco-Cherry, tervaportteri Tervahauta, amerikkalaisale Amerikan Serkku, Metsän Henki, ruisolut Katajan Kuiske ja piparkakkumainen Munkintie. Nyt vastaan tuli Talven Tähti, joka meni ehdottomasti maistoon saman tien.

 • Panimo

  Fiskarsin Panimo

  Fiskarsin Panimo

 • Tyyli

  Talviolut

  Talviolut

 • Pakkaus

  500

  500 ml

 • Ostopaikka

  K-citymarket Jyväskylä Seppälä

  K-citymarket Jyväskylä Seppälä

 • Vahvuus

  4.3%

 • Hinta

  4.99€

2014-11-28 20.00.34

Tuoksu on erittäin vahvasti kanelinen, lempeän paahteinen. Kaardemummaa, makeutta, inkivääriä löytyy myös. Talvisen hyväntuoksuinen, joka saa ajattelemaan pidän tästä jo nyt!

Maku on odotetusti kanelinen ja kaardemummainen kuten tuoksukin. Paahteinen, mutta enemmän tumman lagerimainen kuin portterimainen. Makeutta löytyy, mutta ei liikaa. Vaikka voltteja ei paljon ole, olut maistuu silti mukavan täyteläiseltä ja tukevalta. Oikein erinomainen nautiskeluolut talven kylmiin säihin. Lumia odotellessa.

Erinomainen talviolut.

Rekolan Panimo Talven Tähti
Rated 3.5/5 based on 5482 reviews
3.5 Star Rating: Recommended

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *