On jälleen perjantai ja viikko on hyvä päättää pariin hyvään olueen. Harry’s on yleensä perjantaisin täynnä, joten suuntasin paikan päälle ajoissa. Nopealla Untappdin vilkaisulla huomasin valikoiman olevan hyvä ja ennakkopäätöksellä valikoitui Brewskin impstout.

 • Panimo

  Brewski

  Brewski

 • Tyyli

  Imperial Stout

  Imperial Stout

 • Pakkaus

  330

  330 ml

 • Ostopaikka

  Harry's Old English Pub

  Harry's Old English Pub

 • Vahvuus

  10.5%

 • Hinta

  10.70€

Brewski on kohtuu uusi, vuonna 2014 perustettu ruotsalainen pienpanimo Helsingborgista. Panimo tekee kaikki oluensa puhtaasti käsityönä ja etiketitkin vaikuttavat itse piirretyiltä. Panimo on tuottanut tähän päivään mennessä 167 erilaista olutta, joista olen maistanut vasta paria.

Olut tuoksuu kahvisen paahteiselta, pehmeän kahviselta. Aivan kuin hieman laktoosiakin olisi mukana. Maku on samettisen pehmeä, tumman suklaan kautta tummapaahtokahviin päin kallellaan. Oikein maukas, täyteläinen Stout, jossa 10,5% vahvuus eikä alkoholi tule mausta läpi.

Eipä tästä oikein mitään puutu, mutta pehmeydestään huolimatta sisältää paahteista piikkiä. Vähän portterinsuuntaista leipäisyyttä jopa. Tämäntyyppinen pitkälle viety stout voisi olla vielä tasoittuneempi. Kypsytys saattaisi ehkä auttaa.

Erittäin hyvä, moniulotteinen, pehmeä Stout.

Pubissa: Brewski Samurai Sauce Imperial Stout
Rated 4/5 based on 874 reviews
4 Star Rating: Recommended

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *