Mobiililaitteella julkaistu kirjoitus.

Perjantain kunniaksi piipahdin katsomassa Jyväskylän Harry’s:ssä mitä uusia olusia on tarjolla. Ja ainahan valikoimaa piisaa. Jotain kesäistä, mietin. Harry’s:n oma vuosijuhlaolut-Pale Ale kiinnosti, mutta huomioni kiinnitti enemmänkin To Ølin Garden of Eden.

Odotin visuaalisen mielikuvan perusteella hedelmäisyyttä, mutta näin jytkyyn tropiikkiin en osannut varautua. Alkujärkytystä seurasi välitön ihastuminen, vaikka ensimakustelun myötä jäi mehumainen maku soljumaan. IPAn tunnusmerkit kuitenkin pitävät runsaasta hedelmäisyydestä huolimatta ja kokonaisuus on mieletön.

to-ol-garden-of-eden-poster

 • Panimo

  To Øl

  To Øl

 • Tyyli

  India Pale Ale

  India Pale Ale

 • Pakkaus

  500

  500 ml

 • Ostopaikka

  Harry's Old English Pub

  Harry's Old English Pub

 • Vahvuus

  6.4%

 • Hinta

  7.80€

Garden of Eden on puutarhan kaikki hedelmät suussa. Galaksit räjähtää tätä nauttiessa.

Garden of Eden on puutarhan kaikki hedelmät suussa. Galaksit räjähtää tätä nauttiessa.

Loistavan oluen tunnusmerkkejä ovat mielestäni makujen monipuolisuus, vaikka yksinkertaisissakin olusissa on puolensa. Garden of Eden on huikea kompleksi, joka vaatii toisenkin maistelukerran monimuotoisuutensa vuoksi. Joka maistiaisella maistui eri hedelmä suussa.

Erittäin maistuva ja mielenkiintoinen, täyteläisen hedelmäinen IPA, joka sopii terassinautiskeluun täydellisesti. Olen melko varma siitä, että tämä olut sekä ihastuttaa, että vihastuttaa. Yliampuvuus kuitenkin upposi minuun kuin veitsi voihin tällä kertaa.

Mahtavan trooppinen IPA.

Pikaiset: To Øl Garden of Eden
Rated 4.5/5 based on 1273 reviews
4.5 Star Rating: Recommended

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *