O/O on ruotsalainen, suhteellisen tuore panimo, jonka tarinaa avasinkin viimeksi.

O/O on vuonna 2011 perustettu ruotsalainen, Göteborgista lähtöisin oleva pienpanimo. Panimo on perustettu ”määrä korvaa laadun” -mentaliteetilla kahden ukkelin toimesta. O/O tähtää siihen, että oluesta on muiden alkoholituotteiden korvaajaksi. Kannatan. O/O on tehnyt craft-meiningillä täysin itse oluidensa lisäksi myös brändin, paketoinnin, hienot verkkosivut sekä oheiskaman. Hyvä meininki naapurissa!

Pullo lähti Beergiumista mukaan lähinnä etiketin vuoksi. En tiedä miten synkkä taideteos kuvastaa vaaleaa olutta, mutta eipä tuolla niin väliä.

Kaatuu kerralla lasiin jättäen noin sentin paksuisen vaahtokerroksen. Appelsiininkeltainen, samea väri. Aroma on hedelmäisen rusinainen, mystinen kombo. Mausta löytyy enemmän kypsää hedelmää kuten aprikoosia kuin sitä perinteistä appelsiinia. Melonia ja persikkaa olen aistivani myös. Jälkipotkussa IPAlle tyypillistä havuista katkeroa, mutta ei liikaa.

 • Panimo

  O/O Brewing

  O/O Brewing

 • Tyyli

  Imperial IPA

  Imperial IPA

 • Pakkaus

  330

  330 ml

 • Ostopaikka

  Beergium

  Beergium

 • Vahvuus

  8.2%

 • Hinta

  1.86€

Tämä olut ei pure, eikä haukkaa, vaan on 8,2 % imperial ipaksi miellyttävän tasapainoinen, jopa neitimäisen hedelmäIPAsuuntauksen NEIPA-tyyliin kumartavaa, imperiaalina kirjainyhdistelmä olisi varmaan NEIIPA, jos sellainen olut tyyliltään olisi. Ratebeerissä 98/100.

Oikein hyvä, vahvan hedelmäinen IPA.

O/O Muscles IIPA
Rated 3.5/5 based on 5482 reviews
3.5 Star Rating: Recommended

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *