Juu, kirjoitusasu on oikeasti CoCoNut PorTeR. Kuka lie teinix ollut olutta suunnittelemassa. Edellisen nettitilaukseni mukana tuli tällainen olut otettua valikoimaan. Lähinnä kookoksen käyttö lempityylilajissani kiinnosti sekä entuudestaan tuntematon panimo.

Maui on toiseksi suurin Hawaiin saari, joten ei ole mikään yllätys että oluessa on käytetty kookosta. Panimo on perustettu vuonna 2005, joten tänä vuonna tulee kymmenen vuotta täyteen. Panimosta ei ihan älyttömästi löydy tietoa ja sivut ovat jokseekin sekavat, mutta vaikutelman mukaan toiminta on pysynyt pienenä, vakaana ja laadukkaana. Erittäin mielenkiintoinen panimo, siitä ei pääse mihinkään.

 • Panimo

  Maui Brewing Company

  Maui Brewing Company

 • Tyyli

  Porter / Stout

  Porter / Stout

 • Pakkaus

  Tölkki 330

  Tölkki 330 ml

 • Ostopaikka

  Firma Bier

  Firma Bier

 • Vahvuus

  6.0%

 • Hinta

  4.99€

2015-10-02-23.21.24

Takaetiketti:

Welcome to the microcanning revolution…

Cans eliminate light damage and reduce the risk of oxidation, keeping the craft brew fresher than in bottles!

Cans are lighter, chill quicker, and can be enjoyed on beaches and in sensitive environments, aluminum is the most recycled an most eco-friendly material.

Coconut porter is a fresh handcrafted robust porter brewed with six varieties of malted barley, hops, and hand-toasted coconut.

Täysin musta olut kaatuu lasiin sopivasti vaahdoten. Tuoksu on vahvan paahteinen, leipäinen ja yllättävänkin kookoksinen. Kahvin ja suklaan aromeita erottaa myös tuoksun perusteella, erittäin porterille tyypilliseen tapaan. Maultaan oluessa puskee ensimmäisenä tumma paahteisuus ja espressomainen kahvisuus. Kookosta löytää mausta äkkiseltään vähän verrattuna tuoksuun, mikä on yllättävää. Lämmetessään oluesta alkaa löytyä vähän paremmin kookostakin.

Tämä olut on voittanut jonkun parhaan maustetun oluen palkinnon vuonna 2006. Hyvä olut kaikinpuolin, mutta porttereiden tasolla ei mikään paras mitä olen maistanut.

Tasapainoinen, maukas porter.

Maui Brewing Company CoCoNut PorTeR
Rated 3.5/5 based on 5482 reviews
3.5 Star Rating: Recommended

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *