Tanskalais-amerikkalainen Evil Twin handlaa stouttinsa. Panimolta on tullut maistettua yhteensä 14 erilaista olutta, joista 8 on ollut imperial stoutteja. Kaikki pahan kaksosen stoutit ovat olleet vähintään neljän tähden arvoisia. Olenkin ottanut tavaksi, että oluiden verkkokaupasta tilatessa ujutan aina yhden Evil Twinin kalliin stoutin ostoskoriin. Poikkeusta en tehnyt tälläkään kertaa.

Tässä pieni kooste panimosta, jonka kirjoitin parin vuoden takaisen Molotov Cocktail 13% IPA arvion yhteydessä:

Maaliskuussa 2012 Jarnit-Bjergsø muutti Brooklyniin, New Yorkiin vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa ollakseen muiden oluttekijöiden välittömässä läheisyydessä ja kasvattaakseen brändiään. Iso veto, rispekt! nyt ymmärrän myös miksi luulin panimoa pitkään jenkkipanimoksi, vaikka kyseessä on alunperin tanskalainen panimo. Panimon oluet ovat jatkuvasti loppuunmyytyjä ja jenkeissä Evil Twin on buumannut todella hyvin, mikä vastaa Jeppen intohimoa tehdä New Yorkista maailman olutpääkaupunki.

Tölkin teksti:

A few times in the history of craft beer a highly praised beer rises beyond mortal stardom into a higher godly league. Usually the recipe to make such heavenly drops this thick fudge-like body, pitch black color, amazingly overwhelming aromas of chocolate, coffee, dark fruits, muscovado sugar, maple suryp, coconut and obviously only made in limited amounts. People – this is the taste of rare! 12% ALC BY VOL

 • Panimo

  Evil Twin Brewing

  Evil Twin Brewing

 • Tyyli

  Imperial Stout

  Imperial Stout

 • Pakkaus

  Tölkki 500

  Tölkki 500 ml

 • Ostopaikka

  Beergium

  Beergium

 • Vahvuus

  12%

 • Hinta

  4.83€

Tämä olut, kuten panimon monet, on vahva, kunnianhimoisen massiivinen. Olut kaatuu tölkistä lasiin vaahdoten juuri sopivasti. Ilmoille lemahtaa suklaan tuoksu. Tuoksu on täynnä tummaa suklaata, paahteisuutta ja vaahterasiirappia.

Maultaan olut on täyteläisen pehmeä, suklaan, kahvin, suklaaleivoksen ja kookoksen iloittelu. Aivan uskomattoman pehmeä ja maukas jälkkäri. Kuivahko, kevyesti hiilihapotettu. Vaniljaa, kookosta, palanutta mallista, lakritsia. Erittäin maukas, upean täyteläinen ja vivahteikas olut.

Vaikka alkoholin lämpö tulee taustalta, 12% ei tässä juurikaan maistu. Nyt on hyvä olut. Ratebeer 99/100.

Täyteläistä suklaata ja vaniljaa nestemäisessä muodossa.

Evil Twin Brewing Even More Coco Jesus Imperial Stout
Rated 4.5/5 based on 1273 reviews
4.5 Star Rating: Recommended

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *