Panimoravintola Beer Hunter’s on ollut pystyssä jo vuodesta 1998. Mufloni on lammaslaji, joka asuttaa ainakin Selkämeren Säpin saarta. Näyttääpi tältä ja näkyy myös Muflonin logossa:

Mufloni.

Mufloni.

Vaikka Mufloni-oluita tulee saataville aika tasaiseen tahtiin, itse olen löytänyt Muflonit vasta viimeisen parin vuoden aikana. Liekkö nostaneet kysyntää viime vuosina erityisen paljon tai sitten olen vain ollut sokea ja tietämätön. Twitterissä huudeltiin, että olut onkin ollut markkinoilla vasta lyhyen aikaa ja sitä ennen panimoravintolatuotteena. Silti lähes jokainen Mufloni mitä olen maistanut on toiminut äärettömän hyvin verrattaen.

beerhunters

 • Panimo

  Beer Hunter's

  Beer Hunter's

 • Tyyli

  Doppelbock

  Doppelbock

 • Pakkaus

  330

  330 ml

 • Ostopaikka

  Alko Jyväskylä Seppälä Prisma

  Alko Jyväskylä Seppälä Prisma

 • Vahvuus

  6.5%

 • Hinta

  3.58€

Maukas suomalainen doppelbock.

Maukas suomalainen doppelbock.

Väri lähes mustaa, olut hieman vaahtoisaa. Tyylikäs olut niin ulosanniltaan kuin etiketiltäänkin.

Tuoksussa ensimmäinen ajatus oli ”onpas mukavan tuoksuinen doppel bockiksi”, sitten ajattelin luumua. Luumuisaa ja mukavaa – siitä lähdettiin liikenteeseen.

Maku on taas lähes yllättävän tyypillisen doppelbockimainen, eli tummanpuhuva. Jotenkin ehkä suklainen, mutta ei kuitenkaan. Siirappinen ja makea jälkimaku. Ehkä turhankin makea? vaikea havaita isoja puutteita. Pidän kovasti kaikin puolin.

Keskitasoa parempi doppelbock.

Beer Hunter’s Mufloni Muflonator
Rated 4/5 based on 874 reviews
4 Star Rating: Recommended

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *