Lempipanimoni olutta sattui olemaan Alkossa ja huomasin edelläni pari olutharrastajaa, jotka nappasivat pullot matkaan. Pullot alkoivat pian käydä vähiin, joten päätin ottaa pullon mukaan hinnasta huolimatta. Hinta kirpaisee, mutta katsotaan kirpaiseeko enää maistamisen jälkeen.

2014-12-13 01.25.40

 • Panimo

  Nøgne Ø

  Nøgne Ø

 • Tyyli

  Imperial Stout

  Imperial Stout

 • Pakkaus

  500

  500 ml

 • Ostopaikka

  Alko Jyväskylä keskusta Sokos

  Alko Jyväskylä keskusta Sokos

 • Vahvuus

  9%

 • Hinta

  9.32€

Olut tuoksuu paahteiselle, ruisleipäiselle, savuiselle, täyteläiselle. Hivenen lakrisaisuutta havaittavissa, vaikka savuisuus puskeekin läpi. Erittäin miellyttävä tuoksu kaiken kaikkiaan. Väri on täysin musta ja vaahtoa kertyy reippaasti lasin pinnalle. Puolen litran pullossa on nautiskeltavaa toviksi.

2014-12-13 01.24.24

Maultaan olut on rento, täyteläisen rukiinen, mukavan lempeä ja loppuun lämmittävä. Alkoholisuus oluesta ei juurikaan maistu äkkiseltään. Pientä suklaisuutta ja lakritsaisuutta ja jälkimaku puskee viskimäisesti esiin. Melko mahtava moniulotteinen kokonaisuus, jota voi vain ihmetellä. Nyt ei haittaa kyllä hinta yhtään, sillä tämä maksaisi pubissa tuplasti tämän verran. Suolaisuuden ja makeuden tasapaino on koetuksella, sillä olut jättää kitalakeen pientä tahmaista makeutta, mutta se ei haittaa ollenkaan. Savuinen ja rukiinen nautiskeluolut, joka toimii oikeasti silloin kun haluaa rauhoittua hyvän oluen kera. Nam. Suosittelen.

Savuinen, rukiinen, loistava tumma olut.

Nøgne Ø Imperial Rye Porter
Rated 4/5 based on 874 reviews
4 Star Rating: Recommended

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *