Lomalaisen on helppo lähteä maanantaina nautiskelemaan oluesta ilman kiirettä minnekään. Tällä kertaa Jyväskylän kolmen superior-pubin valikoimista natsasi eniten Pub Harry’s. Maanantaisin on mahtavan rauhallista istua oman tuopin ääressä.

Ugly Duck Brewing Co. on tanskalainen, vuonna 2012 perustettu pienpanimo. Panimon väki teki kuutisen vuotta lähes pelkästään vehnäoluita, kunnes pisti panimon pystyyn pyhittäen toiminnan kaikille oluttyyleille. Panimo onkin voittanut Paras Tanskalainen Olut -palkinnon vuosina 2012 ja 2014.

Oluen nimi viittaa panimoiden ongelmiin laitteiston, reseptin ja ainesosien kanssa, mutta myös varmasti siihen että olut on melko tiukka 11 % alkoholiprosentillaan, ”tämä tietää ongelmia…”

Belgialainen De Molen taas on kaikkien olutharrastajien tuntema pienpanimo, joka yllättää aina uudestaan jokaisella oluellaan.

Olut tuoksuu kahvisen paahteiselta ja syvän maltaiselta. Maku on täyteläisen kahvipapuinen, savuinen, kermainen, paahtomaltainen, suklainen. Aivan erinomainen nautiskeluolut, lähes täydellinen.

Upea nautiskeluolut

Brouwerij de Molen / Ugly Duck Brewing Co. Nothing But Trouble…
Rated 4.5/5 based on 1273 reviews
4.5 Star Rating: Recommended

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *