Anderson Valley Brewing Company perustettiin vuonna 1987 Kalifornian Boonvillessä. Siihen aikaan panimo oli vasta kahdeskymmenes erikoisolutta paneva olutpanimo. Jenkkipanimo on alusta asti panostanut enemmänkin laatuun kuin määrään ja ensimmäisenä vuotenaan panimo tuotti ainoastaan 600 tynnyriä olutta.

Barkley Square

Pidän älyttömästi panimon ulkoisesta ilmeestä ja sen lämminhenkisyydestä. Panimon hienoilta nettisivuilta saat panimosta hyvin kuvattuna lisää tietoa.

Barney Flats Oatmeal Stout on kenties panimon perinteisimpiä tummia oluita. Sunnuntain viettoon rauhoittumiseen oikein otollinen.

2015-03-22 18.41.01

 • Panimo

  Anderson Valley Brewing Company

  Anderson Valley Brewing Company

 • Tyyli

  Stout

  Stout

 • Pakkaus

  330

  330 ml

 • Ostopaikka

  Saveur Bière

  Saveur Bière

 • Vahvuus

  5.7%

 • Hinta

  2.90€

Vaahtoaa reilusti kaataessa lasiin, mutta vaahto hälvenee nopeasti. Erittäin tumma olut. Tuoksuu paahteisen kauraiselle, täyteläisen leipäiselle.

2015-03-22 18.41.34

Mausta löytyy kevyttä kahvisuutta. Huomattavasti enemmän kauraisuutta kuin mitä odotin. Miellyttävä, mutta yllättävän ohkainen ja kevytrunkoinen. Mukavasti tasapainossa kuitenkin. Jälkimaussa sopivasti pienoista katkeruutta. Kokonaisuus maistuu perinteiseltä stoutilta, eikä tässä mitään ihmeellistä olekaan.

Kelpo perinteinen kaurastout. Isot pojot miellyttävästä etiketistä, tyylikäs puteli.

Anderson Valley Barney Flats Oatmeal Stout
Rated 3/5 based on 568 reviews
3 Star Rating

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *